Over ons

Sinds 19-5-2021 kan Nederland kennis maken met Tasty Sneek, Tasty sneek is ontstaan door liefde voor eten en drinken en al de mooie producten die men daarvoor kan gebruiken.

Tasty wil zich niet focussen op èèn land, specialiteit of èèn doelgroep, we willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons in de winkel en dat een ieder iets lekkers kan vinden bij ons maar wel met producten die niet in de supermarkt verkrijgbaar zijn zoals onze mooie olijf olie of balsamico azijn uit Italië.

Een breed assortiment aan delicatessen!

Met veel  liefde en aandacht 
gemaakt

Met veel  liefde 
en aandacht gemaakt

Onze maaltijden en hapjes worden met veel liefde en aandacht gemaakt in onze eigen keuken en zullen wisselen in smaken en keuzes met deze hapjes en maaltijden kan men ook een hapjespan of mooi opgemaakte schaal laten maken voor verjaardag, afscheid of elke andere gelegenheid of het nou een klein of groot feest is, een ieder krijgt de zelfde liefde en aandacht, ook is alles bespreekbaar denk hierbij aan dieet wensen of andere wensen, alles is mogelijk in overleg met onze kok.

Ook met de lunch onderscheiden we ons door mooie producten en smaken combinaties te maken, deze broodjes zijn in de winkel verkrijgbaar, maar ook te bestellen voor de zakelijke lunch of ander gelegenheden.
Kom vooral langs in onze winkel!

To-Go!

Onze maaltijden en gerechten kunnen thuis gemakkelijk opgewarmd worden!

Culinair

Voor al onze gerechten geldt: Smaak en kwaliteit staan voorop.

Lokaal

Overheerlijke verse producten uit
de omgeving Sneek.